Let op:

Door wegwerkzaamheden is ons kantoor in Halsteren minder goed bereikbaar; er geldt een omleidingsroute.

Breda

Wessel Wanders
Register Belastingadviseur, vennoot

Vestiging Breda
Vanuit ons kantoor in Breda bedien ik samen met een team van 10 professionals menig MKB onderneming en veel eerstelijnspraktijken/instellingen in de zorgsector. Wij proberen u als team zoveel mogelijk te ontzorgen, hierbij zijn wij breed inzetbaar. Daarbij kunt u o.a. denken aan het helpen opzetten van een financiële planning voor zowel de onderneming/praktijk als privé, het adviseren op het gebied van estate planning, het organiseren van de boekhouding, het adviseren in ondernemingsvormen en het adviseren bij verkoop/overdracht van de onderneming/praktijk. De kracht van onze dienstverlening zit vooral in de energieke wijze waarop we de vraagstukken als team aanpakken waarbij u de spil van het geheel bent. Wij hebben er zin in om u verder te helpen!

Uw persoonlijke adviseur

Wat voor vragen u ook heeft, of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent, wij staan voor u klaar.

Breda

Hoge Mosten 24
4822 NH Breda

Switch The Language

    Vanuit onze vestigingen in Breda, Goes en Halsteren ondersteunen wij klanten uit alle denkbare branches. Of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen op financieel en fiscaal gebied te beantwoorden.