Breda

Wessel Wanders
Register Belastingadviseur, vennoot

Vestiging Breda
Vanuit ons kantoor in Breda bedien ik samen met een team van 10 professionals menig MKB onderneming en veel eerstelijnspraktijken/instellingen in de zorgsector. Wij proberen u als team zoveel mogelijk te ontzorgen, hierbij zijn wij breed inzetbaar. Daarbij kunt u o.a. denken aan het helpen opzetten van een financiële planning voor zowel de onderneming/praktijk als privé, het adviseren op het gebied van estate planning, het organiseren van de boekhouding, het adviseren in ondernemingsvormen en het adviseren bij verkoop/overdracht van de onderneming/praktijk. De kracht van onze dienstverlening zit vooral in de energieke wijze waarop we de vraagstukken als team aanpakken waarbij u de spil van het geheel bent. Wij hebben er zin in om u verder te helpen!

Uw persoonlijke adviseur

Wat voor vragen u ook heeft, of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent, wij staan voor u klaar.

Breda

Hoge Mosten 24
4822 NH Breda

Switch The Language

    Vanuit onze vestigingen in Breda, Goes en Halsteren ondersteunen wij klanten uit alle denkbare branches. Of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen op financieel en fiscaal gebied te beantwoorden.