Goes

Pieter Sturm
Accountant-Administratieconsulent, vennoot

Vestiging Goes
Onze MKB-klanten hebben steeds meer behoefte aan actuele informatie om hun beslissingen hierop te baseren. Deze informatie komt bij ons steeds meer geautomatiseerd tot stand. Bij het maken van beslissingen ben ik voor de klanten een sparringpartner en coach. Mede met mijn ervaring op HRM-gebied en de fiscaliteiten in de MKB-sector kan ik als accountant onze klanten volledig van dienst zijn.

Voor veel accountantswerkzaamheden zijn normen en eisen gesteld. Samen met mijn collega’s van de interne commissie draag ik zorg voor de kwaliteit van ons kantoor.

René Ruisaard
Register Accountant, vennoot

Vestiging Goes
Ooit ben ik begonnen bij een big 4 kantoor, er zijn klanten die ik al vanaf het eerste uur ondersteun. Doordat je door de jaren heen zo’n persoonlijke en duurzame relatie opbouwt, kun je veel betekenen voor de klant. Ik werk veel voor MKB- en familiebedrijven, waarbij financiële planning en bedrijfsopvolging mijn speerpunten zijn. Dan ga je niet over één nacht ijs. Het is belangrijk dat de klant tijdig over zijn toekomst nadenkt, er vroeg genoeg op voorsorteert. De financiële kant is maar één onderdeel bij dat soort processen. Daarom ben ik ook vaak de verbindende schakel naar specialisten binnen en buiten CapsNobel.

Marius Blankenstijn
Accountant-Administratieconsulent, vennoot

Vestiging Goes
In de bijna 40 jaar dat ik in de accountancy werk, is er natuurlijk het nodige veranderd. Toch is de basis nog steeds hetzelfde: het persoonlijke contact. Het inleven in de klant, begrijpen wat hem drijft. Naast de ondernemer, de manager van een organisatie of (zorg)instelling of de familie staan, in plaats van ertegenover. Als er vertrouwen is, kun je meedenken, eventueel een spiegel voorhouden. Dat is vooral van belang bij bijvoorbeeld estate planning of erfrecht, maar ook bij de complexere vraagstukken op het gebied van P&O.

Uw persoonlijke adviseur

Wat voor vragen u ook heeft, of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent, wij staan voor u klaar.

Goes

Stationspark 37
4462 DZ Goes

Switch The Language

    Vanuit onze vestigingen in Breda, Goes en Halsteren ondersteunen wij klanten uit alle denkbare branches. Of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen op financieel en fiscaal gebied te beantwoorden.