Halsteren

Peter Suijkerbuijk
Register Accountant, vennoot

Vestiging Halsteren
De laatste jaren gaat het allemaal formeler: er zijn meer standaarden en regels, er moet meer vastgelegd worden. Dat geldt zeker voor de wettelijk verplichte rapportages en accountantscontroles waar ik me mee bezig houd. Toch blijft persoonlijk contact heel belangrijk, als accountant ben je immers een vertrouwenspersoon. Daarom ga ik ook het liefst naar de klant toe, dan zie ik hoe het gaat, wat zijn drijfveren zijn.
Accountancy is altijd in beweging. Ik ben betrokken bij de interne commissie die de ontwikkelingen nauwlettend volgt en ervoor zorgt dat deze vaktechnische kennis bij de collega’s komt. Zijn er vragen, dan ben ik vaak het eerste aanspreekpunt.

Stefan van Tatenhove
Accountant-Administratieconsulent, vennoot

Vestiging Halsteren
Als accountant en mede-eigenaar van CapsNobel ben ik zelf ook ondernemer en kan ik me goed verplaatsen in andere ondernemers. Ik ben graag een sparringpartner voor allerhande ondernemersvraagstukken. Ik voorzie onze klanten van de nodige managementinformatie en adviseer hen bij de administratieve processen en de digitalisering hiervan.

Sandra van den Bergh
Accountant-Administratieconsulent, vennoot

Vestiging Halsteren
Mijn dag is geslaagd als ik een klant echt verder help, meerwaarde bied. Ondernemers kunnen bij mij terecht als het gaat over pensioenen, lijfrentes, vermogensbeheer en financiële planning. Als accountant richt ik mij vooral op MKB-ondernemingen en zorg- en jeugdhulpinstellingen. Bij die laatste groep gaat dat verder dan de gangbare financiële ondersteuning: ook bij de verplichte jaarlijkse rapportages in het kader van de Wet toelating zorginstellingen of de Jeugdwet help ik u graag.

Uw persoonlijke adviseur

Wat voor vragen u ook heeft, of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent, wij staan voor u klaar.

Halsteren/Bergen op Zoom

Dorpsstraat 105
4661 HN Halsteren

Postbus 4
4660 AA Halsteren

Switch The Language

    Vanuit onze vestigingen in Breda, Goes en Halsteren ondersteunen wij klanten uit alle denkbare branches. Of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen op financieel en fiscaal gebied te beantwoorden.