Groot zakelijk

De accountants en belastingadviseurs van CapsNobel zorgen ervoor dat alles op financieel en fiscaal gebied van A tot Z geregeld is.

We hoeven ons geen zorgen te maken dat relevante aangifte- of betalingstermijnen overschreden worden en weten altijd hoe we er financieel voorstaan. Ook de salarisadministratie is met hulp van CapsNobel professioneel ingericht.

Inmiddels weten we ze ook te vinden als het gaat om juridische en organisatorische zaken. Het is fijn om terug te kunnen vallen op een deskundige en betrokken adviseur, die weet hoe het er in ons bedrijf aan toe gaat.

Meer dan cijfers

De accountants en belastingadviseurs van CapsNobel verlenen alle reguliere accountantsdiensten: van het opstellen van periodieke overzichten en prognoses tot het verzorgen van uw (salaris)administratie en belastingaangiftes. Slimme online platforms, waarmee wij realtime met onze klanten samenwerken, zijn daar een handig hulpmiddel bij. CapsNobel richt de administratie in zoals u het wilt en ondersteunt u bij het digitaliseren en optimaliseren van processen. Daarbij bepaalt u zelf wat u uitbesteedt of juist liever in eigen hand houdt.

Door de webbased dashboards weet u altijd hoe u er op financieel gebied voor staat. Hebt u investeringsplannen, dan rekenen wij graag de mogelijkheden voor. Ook weten wij de weg in de vele fiscale regelingen, subsidies en stimuleringsregelingen die helpen om ondernemingsplannen uit te kunnen voeren.

In het MKB, maar zeker als eigenaar of directeur-grootaandeelhouder van een (familie)bedrijf, spelen vaak ook andere kwesties die uw aandacht vergen. Denk aan groei- en ontwikkeling, capaciteitsplanning, vermogensbeheer, oudedagsvoorzieningen en estate planning. Onze deskundige en betrokken adviseurs staan u graag bij op financieel, fiscaal, juridisch, organisatorisch of HRM-gebied.

Waar kunnen we u bij helpen?

 1. Uw financiële administratie altijd op orde

  Met de slimme online platforms weet u altijd hoe u ervoor staat, zodat u eenvoudig tussentijds kunt bijsturen. CapsNobel richt de administratie in zoals u het wilt, waarbij u zelf bepaalt wat u uitbesteedt of juist liever in eigen hand houdt. Zo kunnen in- en verkoopmutaties eenvoudig digitaal verwerkt worden, evenals de facturen.

 2. Salarisadministratie en personeelsadministratie

  Met de online software speciaal voor de salaris- en personeelsadministratie bent u verzekerd van continuïteit. Loonmutaties zijn eenvoudig door te voeren, terwijl u verlof- en ziekteregistraties in het digitale personeelsregistratiesysteem kunt bijhouden. Daarnaast is er een module voor personeelsdossiers. Uiteraard is de online omgeving goed beveiligd en alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen.

 3. Belastingzaken

  Belastingaangiften, het hoort er nu eenmaal bij. Wij verzorgen de aangiftes voor onder andere omzetbelasting, loonheffingen, inkomstenbelasting en vennootschapsbelastingen. Onze fiscalisten gaan echter een stap verder en adviseren u over de mogelijkheden om belasting te besparen en uw onderneming optimaal fiscaal te structureren. Denk dan aan de rechtsvorm van uw onderneming, investeringssubsidies, aftrekmogelijkheden van lijfrente, oudedagsvoorzieningen en eigen woning of bedrijfsauto.

 4. Financiële planning

  Een huwelijk, kinderen, aan- of verkoop van eigen woning, arbeidsongeschiktheid, pensioen of zelfs overlijden: het zijn voorbeelden van gebeurtenissen die van invloed (kunnen) zijn op uw bedrijfsboekhouding. Onze financieel planners stellen graag samen met u een financiële levenslijn op waarbij wij aan de hand van geavanceerde software verschillende scenario’s doorrekenen. Een goed onderhouden financiële levenslijn biedt houvast in roerige tijden.

 5. Estate planning: gecontroleerde en gefaseerde vermogensoverdracht

  Wanneer u eigenaar of directeur-grootaandeelhouder bent van een (familie)bedrijf, dan komt u op enig moment ook voor bedrijfsopvolging te staan. Samen met u zorgen wij ervoor dat u hierop goed voorbereid bent en maximaal gebruik kunt maken van de fiscale mogelijkheden. Wij zijn specialist op het gebied van estate planning, gericht op een gecontroleerde en gefaseerde vermogensoverdracht. Denk daarbij aan schenkingsplannen of een levenstestament.

 6. Een zorgeloze oude dag

  Om na een werkend leven van een zorgeloze oude dag te kunnen genieten, moet er het nodige geregeld worden. Wij geven u advies over verschillende pensioenregelingen, lijfrente, stakingswinst en andere vormen van oudedagsreserves. Daarbij kijken we ook naar uw privésituatie en rekenen we u voor wat de gevolgen zijn bij overlijden of echtscheiding. Natuurlijk moet het pensioen voor uw personeel goed geregeld zijn. Wij doen u graag een voorstel.

 7. HRM-services: wat een werkgever moet regelen

  Als werkgever worden er veel vragen op u afgevuurd. Wat moet er vastgelegd worden in een arbeidsovereenkomst? Wat zijn goede arbeidsvoorwaarden? Wat zijn uw rechten en plichten bij ontslag? Hoe zit het met een sabbatical, zwangerschaps-, zorg- of studieverlof? Wij bieden u de helpende hand bij deze vaak complexe kwesties, maar staan natuurlijk ook voor u klaar voor bijvoorbeeld het overzichtelijk bijhouden van ziekte- en verlofregistratie.

Hulp nodig bij accountancysalarisadministratiebelastingadviesHRM servicesjuridisch adviesorganisatieadvies

Accountancy

U bepaalt zelf wat u uitbesteedt of juist liever in eigen hand houdt. Het online dashboard laat zien hoe u er op financieel gebied voor staat.

Salarisadministratie

Met de salaris- en personeelsadministratie software bent u verzekerd van continuïteit. Loonmutaties en verlof- en ziekteregistraties kunt u eenvoudig doorvoeren en bijhouden.

Belastingadvies

CapsNobel adviseert u over de mogelijkheden om belasting te besparen en verzorgt de aangiftes voor onder andere omzetbelasting, loonheffingen, inkomstenbelasting en vennootschapsbelastingen.

HRM-services

Wat legt u vast in een arbeidscontract? Wat zegt de wet over zwangerschaps- of zorgverlof? Wij helpen u met uw rechten én plichten op HRM-gebied.

Juridisch advies

Voor helder antwoord op alledaagse vragen en ondersteuning bij de minder vaak voorkomende cases. Zo adviseren wij u ook graag bij estate planning, bedrijfsovernames of opvolging.

Financiële planning

Een financiële levenslijn laat zien of u voldoende reserves opbouwt om uw doel te realiseren. Onze planners kijken naar uw totale financiële positie en rekenen diverse scenario’s door.

Switch The Language

  Vanuit onze vestigingen in Breda, Goes en Halsteren ondersteunen wij klanten uit alle denkbare branches. Of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen op financieel en fiscaal gebied te beantwoorden.