Klein zakelijk

Als startende ondernemer is het vaak lastig je weg te vinden in de financiële en fiscale wereld. De adviseurs van CapsNobel hielpen mij bij het inrichten van mijn administratie en adviseerden mij over allerlei gunstige aftrekregelingen, subsidies voor startende ondernemers en pensioenregelingen.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en gaat het me zakelijk voor de wind. Daarmee sta je voor nieuwe vragen: kan ik groeien en uitbreiden, hoe kan ik mijn afzetgebied vergroten, mijn administratie automatiseren, et cetera. Ik weet dat er altijd een deskundige op de achtergrond meekijkt en meedenkt, dat geeft me enorm veel rust.

Tot in de puntjes geregeld

Bent u liever met uw eigen vak bezig in plaats van u druk te maken over uw boekhouding? De accountants van CapsNobel ondersteunen u bij het inrichten van een overzichtelijke financiële administratie, die aan alle wettelijke eisen voldoet. Daarnaast verlenen wij uiteraard alle reguliere financiële en fiscale diensten: van het opstellen van jaarrekeningen en prognoses tot het op tijd indienen van uw belastingaangiftes. En zoals voor al onze klanten geldt: u bepaalt zelf wat u uitbesteedt of juist liever in eigen hand houdt.

Wanneer u starter of ZZP’er bent of met regelmaat een zelfstandige professional inhuurt, dan hebt u te maken met wet- en regelgeving die continu lijkt te veranderen. Wij volgen de ontwikkelingen voor u op de voet en zorgen ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast helpen wij u optimaal gebruik te maken van de vele fiscale regelingen, subsidies en stimuleringsregelingen. Hebt u investeringsplannen, dan rekenen wij graag de mogelijkheden voor.

Als ondernemer moet u aan veel dingen denken. Hebt u een pensioen of oudedagsvoorziening geregeld? Is er een vangnet wanneer u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt? In hoeverre zijn uw bedrijfsresultaten van invloed op uw privéfinanciën? Onze deskundige en betrokken adviseurs bieden u ook bij dit soort vraagstukken de helpende hand.

Waar kunnen we u bij helpen?

 1. Uw boekhouding altijd op orde

  U kunt het inrichten van een overzichtelijke financiële administratie met een gerust hart aan ons overlaten. Daarnaast maken wij graag de periodieke rapportages voor u op en verzorgen wij de jaarrekeningen. Daarbij kijken wij ook naar eventuele risico’s voor uw privésituatie. Bij CapsNobel bepaalt u zelf wat u uitbesteedt of juist liever in eigen hand houdt.

 2. Belastingzaken

  Belastingaangiften, het hoort er nu eenmaal bij. Wij verzorgen de aangiftes voor onder andere omzetbelasting, loonheffingen, inkomstenbelasting en vennootschapsbelastingen. Onze fiscalisten gaan echter een stap verder en adviseren u over de mogelijkheden om belasting te besparen. Denk dan aan de rechtsvorm van uw onderneming, investeringssubsidies, aftrekmogelijkheden van lijfrente, oudedagsvoorzieningen en eigen woning of uw bedrijfsauto.

 3. Financiële planning

  Een huwelijk, kinderen, aan- of verkoop van eigen woning, arbeidsongeschiktheid, pensioen of zelfs overlijden: het zijn voorbeelden van gebeurtenissen die van invloed (kunnen) zijn op uw bedrijfsboekhouding. Onze financieel planners stellen graag samen met u een financiële levenslijn op waarbij wij aan de hand van geavanceerde software verschillende scenario’s doorrekenen. Een goed onderhouden financiële levenslijn biedt houvast in roerige tijden.

 4. Juridisch advies

  Voor helder antwoord op alledaagse vragen en ondersteuning bij de minder vaak voorkomende cases. U kunt bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld de juiste rechtsvorm, contracten, algemene voorwaarden, wet- en regelgeving voor ZZP’ers, incasso- en debiteurbeheer of fiscaal recht. Ook adviseren wij u graag bij estate planning, fusies, bedrijfsovernames of bedrijfsoverdracht.

 5. HRM-services

  Uw bedrijf groeit en met de huidige capaciteit krijgt u het werk niet meer gedaan. Trekt u dan een vaste werknemer aan of kiest u liever voor samenwerking of een andere flexibele invulling? Welke gevolgen heeft dat voor onderneming? Hoe stel je goede arbeidsvoorwaarden op, hoe zit het met ontslagrecht? Wij bieden u graag de helpende hand.

 6. Salarisadministratie

  Hebt u een aantal werknemers in dienst? Met de online software speciaal voor de salaris- en personeelsadministratie bent u verzekerd van continuïteit. Loonmutaties zijn eenvoudig door te voeren, terwijl u verlof- en ziekteregistraties in het digitale personeelsregistratiesysteem kunt bijhouden. Uiteraard is de online omgeving goed beveiligd en alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen.

 7. Estate planning

  Wanneer de zaken goed lopen, dan komt u wellicht enig moment ook voor bedrijfsverkoop te staan. Samen met u zorgen wij ervoor dat u hierop goed voorbereid bent en maximaal gebruik kunt maken van de fiscale mogelijkheden. Wij zijn specialist op het gebied van estate planning, gericht op een gecontroleerde en gefaseerde vermogensoverdracht. Denk daarbij aan schenkingsplannen of een levenstestament.

 8. Een zorgeloze oude dag

  Om na een werkend leven van een zorgeloze oude dag te kunnen genieten, moet er het nodige geregeld worden. Wij geven u advies over verschillende pensioenregelingen, lijfrente en andere vormen van oudedagsreserves. Daarbij kijken we ook naar uw privésituatie en rekenen we u voor wat de gevolgen zijn bij overlijden of echtscheiding.

Onze partner: StartToGrow

Het ondernemerschap brengt een hoop vragen met zich mee. Een goed idee of je passie volgen is vaak niet genoeg. Een product of dienst moet onder de aandacht gebracht worden van klanten en uiteindelijk wil je met het ondernemen ook nog een inkomen verdienen. Aan welke knoppen kun je draaien om je doelen te bereiken?

Kijk voor meer informatie op: https://www.starttogrow.nl/ondernemer

Hulp nodig bij accountancysalarisadministratiebelastingadviesHRM servicesjuridisch adviesorganisatieadvies

Accountancy

Wij helpen u bij het inrichten van een overzichtelijke financiële administratie. U bepaalt zelf wat u uitbesteedt of juist liever in eigen hand houdt.

Salarisadministratie

Hebt u een aantal werknemers in dienst? Met de online software speciaal voor de salaris- en personeelsadministratie bent u verzekerd van continuïteit.

Belastingadvies

Belasting besparen: CapsNobel adviseert en verzorgt de aangiftes voor omzetbelasting, loonheffingen, inkomstenbelasting en vennootschapsbelastingen.

HRM-services

CapsNobel ondersteunt u graag bij al het papierwerk: arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, verlofregelingen, oudedagvoorzieningen, et cetera.

Juridisch advies

Hulp bij vaak en minder vaak voorkomende vraagstukken: rechtsvorm, contracten, wetgeving ZZP’ers, incasso- en debiteurbeheer of fiscaal recht.

Financiële planning

Een financiële levenslijn laat zien of u voldoende reserves opbouwt om uw doel te realiseren. Onze planners kijken naar uw totale financiële positie en rekenen diverse scenario’s door.

Switch The Language

  Vanuit onze vestigingen in Breda, Goes en Halsteren ondersteunen wij klanten uit alle denkbare branches. Of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen op financieel en fiscaal gebied te beantwoorden.