Over ons

Uw persoonlijke adviseur

Eén aanspreekpunt voor al uw financiële en fiscale zaken. Een persoonlijke adviseur die u met raad en daad terzijde staat bij al uw vragen die met ondernemen te maken hebben, ook op juridisch, organisatorisch of HRM-vlak. Die ervoor zorgt dat alles op financieel gebied klopt, zodat u de focus op uw eigen vak kunt leggen.

Wat voor vragen u ook hebt, of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent: onze zeventig medewerkers staan voor u klaar.

Wij ondersteunen onze uit diverse sectoren afkomstige klanten vanuit onze vestigingen in Bennekom, Breda, Goes en Halsteren. Daarbij werken wij nauw samen met verschillende advocaten, notarissen en organisatie- en HRM-adviseurs.  Zo bent u altijd verzekerd van deskundig, objectief en helder advies.

Waar staan wij voor

  • Persoonlijke benadering
  • Heldere afspraken
  • Deskundige adviseurs
  • Integriteit
  • Betaalbaar advies

Bij CapsNobel staan wij voor deskundig, objectief en helder advies.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, wordt onze expertise aangevuld door:

Take 5

Ervaren ondernemers die andere ondernemers bijstaan met pragmatisch doelgericht advies en implementatiekracht. CapsNobel werkt nauw samen met Take 5 bij vraagstukken over internationaal ondernemen, bedrijfsovernames en rendementsverbetering. Daarnaast levert Take 5 maatwerk op gebied van bedrijfsfinancieringen, certificeringen en integratie.

Take 5 beschikt over de juiste papieren om subsidietrajecten te kunnen begeleiden en heeft toegang tot voor klanten interessante netwerken.

Witlox VCS Audit

In samenwerking met Witlox VCS audit worden wettelijke controles uitgevoerd op jaarrekeningen. Naast de gangbare jaarrekeningen controleren wij de jaarrapportages voor zorgaanbieders die onder de WTZi, de Jeugdwet of WMO vallen, rapportages volgens de WNT of rapportages met betrekking tot productieverantwoording. Vanzelfsprekend heeft Witlox VCS audit een vergunning bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) voor het verrichten van deze controles.

Lidmaatschappen

    Vanuit onze vestigingen in Bennekom, Breda, Goes en Halsteren ondersteunen wij klanten uit alle denkbare branches. Of u nu een starter, zelfstandig ondernemer, medisch specialist, eigenaar van een groot of juist wat kleiner bedrijf bent: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen op financieel en fiscaal gebied te beantwoorden.